Крім стандартного меню в наших турах, можна замовити також додаткові страви. Наприклад, шашлик, рибну юшку тощо.
Лаваш з сиром
Запечений хрусткий лаваш з ніжно вершковим сиром всередині
Ціна порції 400 г - 250 грн/ос.
М'ясна дошка
Сало, шинка, копчений бочок, домашня ковбаса
Ціна дошки 400 г - 200 грн.
Сирна дошка
Твердий сир, сир будз місцевого приготування, сир косичка, бринза
Ціна дошки 400 г - 200 грн.
Овочеве плато
Свіжі огірки, помідори, болгарський перець, зелена цибуля (можуть бути зміни в залежності від сезону)
Ціна дошки 400 г - 130 грн.
Соління
Солені огірки, помідори, болгарський та гострий перці, квашена капуста
Ціна дошки 400 г - 130 грн.
Фруктова нарізка
Яблука, банани, апельсини, виноград (можуть бути зміни в залежності від сезону)
Ціна дошки 400 г - 130 грн.
Рибна юшка
Свіжий короп, картопля, морква, цибуля, зелень та спеції перетворюються на багатті в наваристу і ароматну юшку. Особливо приємно смакувати на природі.
Ціна порції 400 г - 130 грн/ос.
Бограч
Гострий карпатський гуляш, готується з двох видів м'яса, свинини і яловичини.
Ціна порції 400 г - 130 грн/ос.
Грибна юшка
Навариста грибна юшка, яка готується з білих карпатських грибів.
Ціна порції 400 г - 130 грн/ос.
Шашлик
1 порція - це 200 г свіжої свинини, замаринованої зі спеціями та запеченої з цибулею.
Ціна - 200 грн/ос.
Скумбрія на грилі
Замаринована з зеленню, лимонним соком та спеціями риба, запікається на грилі.
Ціна 250 г свіжої риби - 200 грн.
Козацькі ковбаски
Хрусткі, ароматні, гарячі домашні ковбаски готуємо на вогні.
Ціна порції 200 г - 160 грн/ос.
Овочі гриль
Файно запечені на грилі овочі з часниковою олією та соєвим соусом.
Ціна порції 200 г - 110 грн/ос.
Молода картопля
Молода картопля із маслом, сметаною та свіжим кропом
Ціна 220 г - 110 грн/ос.
Бануш
Кукурудзяна каша, яка вариться на сметані за давньою карпатською традицією, подається з бринзою та шкварками
Ціна 220 г - 110 грн/ос.
Смажена картопля
На відкритому вогні, на вуличній великій сковороді смажимо картоплю
Ціна 200 г - 130 грн/ос.
Мінімальне замовлення кожної страви з вогню та гарнірів - 6 порцій.
Про додаткові страви повідомляйте менеджера Турклубу, коли бронюєте тур.