Одним із колоритних продуктів, які можна купити лише в Карпатах, є полонинський сир. Бринза, буц, вурда, копчені, солені... Варіантів безліч і всі вони особливі. Особливі тим, що варяться по старовинних гуцульських рецептах, в екологічно чистих місцях, високо в горах, де природа зберегла свою цілісність і незайманість. Коли ви приїжджаєте на відпочинок в Карпатах, то в першу чергу хочеться спробувати колоритну місцеву кухню, побачити як живуть гуцули, їхні традиції. Приїжджайте у рафтинг-табір Рада Дараба, ми з радістю допоможемо вам відчути це - зводимо на полонину, де можна буде побачити на власні очі процес виготовлення сиру і не лише спробувати його, а й придбати шматочок. Завеземо у музеї Верховини, де місцеві жителі розкажуть про свої звичаї та легенди. А щоб додати вам яскравих емоцій - організуємо рафтинг на Чорному Черемоші, похід в гори або велопрогулянку неподалік садиби.